Werken bij het Vrij CLB Limburg

Je job als CLB'erDe vrije CLB's geloven in alle leerlingen en zien diversiteit als een kracht. Dat geldt eveneens voor onze CLB-teams. Kwaliteiten en interculturele competenties zijn voor ons belangrijker dan afkomst, beperking, leeftijd, geslacht of geaardheid. Sta je daar achter, dan moedigen we jou ten volle aan om ons team mee te komen versterken.


Interesse in een boeiende, uitdagende job in een CLB-team? In het CLB werken volgende disciplines: arts, secretariaatsmedewerker, psychopedagogisch consulent, psychopedagogisch werker, maatschappelijk werker en paramedisch werker.

VacaturesVacature: Coordinator Infrastructuur (m/v/x)


Vrij CLB Limburg, een professionele organisatie met een hart voor leerlingen, scholen & eigen personeel is op zoek naar een Coordinator Infrastructuur (m/v/x).

Meer info


Vacature: Arts


Vrij CLB Limburg zoekt artsen voor haar centra voor leerlingenbegeleiding. De tewerkstelling kan mogelijk een start zijn van een langere loopbaan binnen onze VZW.
Er is tewerkstelling mogelijk in verschillende afdelingen in de provincie en het aantal uren is bespreekbaar.
Als CLB-arts maakt u deel uit van een multidisciplinair team (arts, paramedisch werker, psycho-pedagogisch consulent/werker en maatschappelijk werker). U staat samen met uw teamleden in voor de leerlingenbegeleiding binnen een waaier van scholen en vervult een draaischijffunctie naar externe hulpverlening toe.

Meer info


Vacature: Bachelor toegepaste psychologie (m/v/x)


Meer info


Vacature: Maatschappelijk Werker.


Tijdelijke tewerkstelling met onmiddellijke ingang en met kans op langdurige tewerkstelling binnen onze organisatie
Meer info


Vacature: (sociaal) verpleegkundige (m/v/x).


Een tijdelijke vervangingsopdracht (voltijdse) met onmiddellijke ingang, in onze afdeling te Hasselt en kans op langdurige tewerkstelling binnen onze organisatie.
Meer info


Vacature: Psychopedagogisch Consulent.


Tijdelijke tewerkstelling met onmiddellijke ingang en met kans op langdurige tewerkstelling binnen onze organisatie.
Meer info


Spontaan solliciterenJe kan op elk moment vrij solliciteren voor alle afdelingen van de vrije centra voor leerlingenbegeleiding in Limburg. Dit doe je door je curriculum vitae en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@vclblimburg.be. Geef hierbij duidelijk aan voor welke functie je solliciteert en vanaf wanneer je beschikbaar zou zijn.

StageVoorlopig zijn er voor het schooljaar 2022-2023 GEEN stageplaatsen meer beschikbaar.Heb jij interesse in een boeiende en leerrijke stage in een CLB-team? Voor het schooljaar 2023-2024 zijn er nog stageplaatsen beschikbaar.

We geven de voorkeur aan:

  • langdurende stages van minstens 4 dagen per week.
  • laatstejaarsstudenten
  • stagiairs die beschikken over een wagen om verplaatsingen in opdracht te kunnen maken.

Heb jij interesse? Stel je dan kandidaat door volgende gegevens te mailen naar stage@vrijclblimburg.be:

  • Naam en voornaam
  • School, opleiding en opleidingsfase
  • Duur en periode van de stage
  • Eventuele voorkeur voor afdeling
  • CV