Vacature: coördinator infrastructuur (m/v/x)


Wie zijn we?

Bijna 3000 enthousiaste CLB-medewerkers in 31 centra voor leerlingenbegeleiding van Vrij CLB Netwerk: zij staan meer dan 800 000 leerlingen bij op hun weg naar volwassenheid. Of het nu gaat over leren, gevoelens, gedrag, gezondheid of studie- en beroepskeuzes: het CLB helpt. Leerlingen die uit de boot dreigen te vallen, pikken we op. Vastberaden en met groot engagement bouwen CLB-medewerkers aan gelijke onderwijskansen. Dat doen we in een team van deskundige en dynamische collega’s. Diversiteit zien we als kracht: bij de leerlingen én onder collega’s.


Wij, als zijnde Vrij CLB Limburg, maken deel uit van dit Netwerk en hebben ongeveer 360 medewerkers in dienst verspreid over 9 afdelingen en verdeeld over 4 regio’s in Limburg. We zijn één grote organisatie die meer dan 118 000 leerlingen begeleidt en partner is van 341 scholen. Onze hoofdvestiging is in Genk, waar we centraal voorzien in inhoudelijke ondersteuning, een personeelsdienst en de logistieke diensten.


Functieomschrijving

De functie bestaat uit patrimoniumbeheer. Je coördineert alles wat met goed beheer van onze infrastructuur te maken heeft. Van het uitdenken tot een toekomstgericht masterplan, het uitzetten, uitvoeren en opvolgen van acties, tot de bijhorende administratieve processen.
Je houdt hierbij rekening met onze specifieke context als CLB-sector, de bijhorende regelgeving en onze budgetten.
Je werkt beleidsvoorbereidend en adviseert en ondersteunt de directies en het bestuur rond alles wat met infrastructuur te maken heeft.
Je verzorgt de nodige informatie en communicatie naar alle medewerkers over dit domein.
Thema’s die zeker aan bod zullen komen: renovatie, ventilatie, energie, isolatie, beveiliging, onderhoud,…


Profiel

Vereist diploma


Kennis, attitudes & vaardigheden


We geloven in alle leerlingen en zien diversiteit als een kracht. Dat geldt eveneens voor ons team. Kwaliteiten en interculturele competenties zijn voor ons belangrijker dan afkomst, beperking, leeftijd, geslacht of geaardheid. Sta je daar achter, dan moedigen we jou ten volle aan om ons team mee te komen versterken.

Aanbod

Wij bieden je:


Adres en bereikbaarheid

Adres van de vaste werkplek: Emiel Van Dorenlaan 147, 3600 Genk
Ook onze andere afdelingen zullen en kunnen dienst doen als werkplek. De adressen van de afdelingen zijn te vinden op onze website.

Waar en hoe solliciteren

Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar goele.haesendonck@vrijclblimburg.be.

Bijkomende inlichtingen over de jobinhoud en de werkomstandigheden kan je verkrijgen bij Goele Haesendonck, directeur personeel en organisatie: 089 51 98 60 of via mail.Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld.