Vacature: administratief werker (m/v/x)

Wie zijn we?

Bijna 3000 enthousiaste CLB-medewerkers in 31 centra voor leerlingenbegeleiding van Vrij CLB Netwerk: zij staan meer dan 800 000 leerlingen bij op hun weg naar volwassenheid. Of het nu gaat over leren, gevoelens, gedrag, gezondheid of studie- en beroepskeuzes: het CLB helpt. Leerlingen die uit de boot dreigen te vallen, pikken we op. Vastberaden en met groot engagement bouwen CLB-medewerkers aan gelijke onderwijskansen. Dat doen we in een team van deskundige en dynamische collega’s. Diversiteit zien we als kracht: bij de leerlingen én onder collega’s.


Wij, als zijnde Vrij CLB Limburg, maken deel uit van dit Netwerk en hebben ongeveer 360 medewerkers in dienst verspreid over 10 afdelingen en verdeeld over 4 regio’s in Limburg. We zijn één grote organisatie die meer dan 118 000 leerlingen begeleidt en partner is van 341 scholen. Onze hoofdvestiging is in Genk, waar we centraal voorzien in inhoudelijke ondersteuning, een personeelsdienst en de logistieke diensten.


Om dit waar te maken zijn we voor het Vrij CLB Limburg, in functie van een wervingsreserve, op zoek naar een voltijdse/deeltijdse administratief werker, aantal uren is bespreekbaar.

Functieomschrijving

Je realiseert een vriendelijk, warm en laagdrempelig telefonisch of ‘face to face’ onthaal van cliënten en laat telefoons en e-mails van leerlingen, ouders, scholen en netwerkpartners vlot doorstromen. Je staat in voor de administratie en opvolging van overdrachten van de (elektronische) leerlingendossiers. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning van het centrum en de verschillende teams.


Profiel

Vereist diploma


Kennis, attitudes & vaardigheden


We geloven in alle leerlingen en zien diversiteit als een kracht. Dat geldt eveneens voor ons team. Kwaliteiten en interculturele competenties zijn voor ons belangrijker dan afkomst, beperking, leeftijd, geslacht of geaardheid. Sta je daar achter, dan moedigen we jou ten volle aan om ons team mee te komen versterken.


Aanbod

Wij bieden je:


Adres en bereikbaarheid

De adressen van de afdelingen zijn te vinden op onze website: https://www.vclblimburg.be/contact


Waar en hoe solliciteren

Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar sollicitatie@vrijclblimburg.be.


Bijkomende inlichtingen over de jobinhoud en de werkomstandigheden kan je verkrijgen bij Goele Haesendonck, directeur personeel en organisatie: 089 51 98 60.


Gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats na afspraak.


Deze vacature is in functie van het aanleggen van een wervingsreserve voor de toekomst.